3.4.2014

Sdílejte článek:

JIŘÍ HEMERLE 03|04|2014

Vážený soudruhu,

opět předkládáte spolu se svými kolegy návrh zákona na zákaz prodeje o státních svátcích. Jako člen Strany svobodných občanů protestuji proti Vaší snaze zasahovat do svobod občanů a omezovat svobodu podnikání v České republice.

Váš pseudoargument o pomoci zaměstnancům, které tímto rozhodnutím připravíte o práci a mzdu, je stejně hloupý jako korumpování Vašich voličů zvyšováním sociálních dávek za jejich vlastní peníze, které jim seberete zvýšením daní.

Vaše selektování obyvatel této země do skupin hodných a nehodných podpory připomíná fašismus minulého století. Stejně jako Hitler označoval Židy, označuje Vaše strana podnikatele a živnostníky slovem parazit. Pořádáte lov na lidi, kteří se rozhodli starat se sami o sebe a ze státní pokladny nečerpají, ale naopak do ní přispívají.

Svůj návrh odůvodňujete péčí o zaměstnance supermarketů a všechny ostatní zaměstnance v jiných profesích ponecháváte „bez péče“.

Odpoutejte, prosím, svou mysl od Marxova Kapitálu a uvědomte si, že to není stát, vláda ani politici (ti už vůbec ne), kdo dává lidem práci. To podnikatelé vytváří pracovní místa a vytváří, pro vás odsouzeníhodné, zisky, po kterých se ovšem vaše strana tak ráda sápe formou zvyšování daní.

Uvědomte si, prosím, že Vám nikdo nedal ve volbách mandát rozhodovat za nás o našich potřebách, a nemáte ani mandát řídit naše životy. Zabývejte se správou věcí veřejných a neprolamujte hranice osobních svobod. Respektujte svobodu podnikání a nedotknutelnost soukromého vlastnictví.

Závěrem mi dovolte malý citát, o kterém by bylo vhodné rozvést ve vašem poslaneckém klubu debatu:

„Nepomůžeme chudým likvidací bohatých. Nepomůžeme slabým oslabením silných. Nezvýšíme příjmy snížením zisků. Bratrství neposílíme skrze třídní nenávist. Morálku, charakter a odvahu neposílíme, když lidem vezmeme iniciativu a nezávislost.“ – Abraham Lincoln

Práci čest, Jiří Hemerle

Sledujte PP

Redakce

Vážení čtenáři, chtěli bychom Vám všem poděkovat za finanční pomoc, kterou vyjadřujete podporu Pravému prostoru. Díky Vám tak můžeme stále nezávisle publikovat a pracovat na dalších vylepšeních. Níže uvedený graf představuje, kolika procenty nám Vaše příspěvky (dobrovolné předplatné) pomáhají na nutné měsíční náklady na provoz a zachování existence PP.

S úctou a pokorou děkujeme za jakýkoliv příspěvek, který nám společně pomůže PP dále rozvíjet. Můžete tak učinit platbou přes PayPal, poslat Bitcoin na adresu: 3HPkQ31E6U9Y9HhVSc1f2DXMkbmWq1ttJ5 nebo příkazem na účet: 4221012329/0800
(Pro platby ze zahraničí: IBAN: CZ07 0800 0000 0042 2101 2329, BIC: GIBA CZ PX), QR platby

Pokud chcete podpořit PP a nechcete, abychom mezi dárci zveřejnili vaše jméno, stačí do zprávy pro příjemce uvést: Anonym.

***** Příspěvky čtenářů za měsíc duben 2021: *****

ing. Jan Dvořák 500,- Kč, Jan Nedvěd 500,- Kč, Petr Andres 500,- Kč, Jakub Malinovský 77,- Kč, Miloš Kraus 400,- Kč, Dagmar Bowyer 200,- Kč, Rudolf Roedling 500,- Kč, Peter Keklak 100,- Kč, Mirko Hampl 168,- Kč, Karel Klouček 500,- Kč, Milena Práglová 500,- Kč, Mgr. Luděk Tesarčík 200,- Kč, Iva Majerčíková 200,- Kč, Jaroslav Rout 200,- Kč, Anonym 222,- Kč, Roman Dubravský 500,- Kč, Jan Procházka 500,- Kč, Ilja Baudyš 500,- Kč, Dagmar Karlíková 200,- Kč, Miroslav Hlousek 111,- Kč, Bc. Romana Kopecká 500,- Kč, Miloslav Konopiský 100,- Kč, Martin Vojtíšek 200,- Kč, Pavel Janeček 500,- Kč, Jiří Obermaier 200,- Kč, Martin Vavrinka 50,- Kč, David Bezděk 250,- Kč

Celkem za měsíc: 8 378,00 Kč
Vybráno 23.93%
Chci vlastní ikonu u diskuzních příspěvku. Jak na to?

Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.

Podle českých zákonů jsme povinni na žádost orgánů činných v trestním řízení poskytnout veškeré informace o vás shromážděné systémem (IP adresa, pošta, vaše příspěvky atd.). ) Žádáme vás, abyste do diskuze na naší stránce nedávali komentáře, které by mohly naplnit skutkovou podstatu některých trestných činů zmíněných v trestním právu. Zejména nezveřejňujte příspěvky rasistické, podněcující násilí nebo nenávist na základě pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického nebo jiného smýšlení, národnostního nebo společenského původu, národnosti nebo etnické skupiny atd. Zjistěte více o povinnostech diskutéra v pravidlech našeho portálu, které je povinen prostudovat každý diskutér. Zveřejněním diskusního příspěvku potvrzujete, že jste studovali, pochopili pravidla a berete za svůj příspěvek plnou zodpovědnost.

Jak přidat ikonu Pravého Prostoru na plochu mobilu či tabletu? Návod ZDE.
Sledujte PP
(Visited 21 times, 1 visits today)
Sdílejte článek:
Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (26 votes, average: 5,00 out of 5)
politicon.cz

Proč potřebuje Pravý prostor Vaši podporu? Více informací ZDE
Hello. Add your message here.