spdokamura

Otevřený dopis člena SPD: Strana byla lidem unesena

Sdílejte článek:

MARTIN BÖHM

Jsem členem SPD ev.č.1632. Situace kolem kádrů strany kteří jsou vyzdvihováni pro čl. základnu netransparentními postupy na čelná místa kandidátek vytvořila stav, kdy já, ty které znám ve straně a i ostatní voliči kteří do teď SPD volili a chtěli volit i dále odmítají volit neznámé lidi a voleb se ani nezúčastní. Jenom se dohaduji, ale na základě toho co vidím a znalosti procesů řízení tuším že strana již byla lidem unesena.

Je darmo mluvit o kampani proti SPD z různých zdrojů, lidé nejsou hloupí a sami si udělají obraz. V každém případě situace je jaká je. A je jedno jestli to byl záměr ze samotného vedení či je to vyvoláno vnějším tlakem.

Možná by byl způsob jak toto ještě do voleb zvrátit. Nechte klidně na kandidátkách ty podivné lidi pokud si myslíte že jsou ti praví.

Učiňte však veřejný slib vůči členům a veřejnosti, že pokud ten který vyslanec SPD do Bruselu bude třeba jen jedinkrát hlasovat či se jinak zúčastňovat tvorby zákonů či jiných aktivit proti duchu strany a proti naší zemi, národu, bude li obhajovat jakousi neuskutečnitelnou reformu či nevystoupení z NATO a EU co nejrychleji, různé chorobné vize přijímání přivandrovalců ze světa či agendy LGTB apod. bude automatickým procesem zbaven mandátu, tzn. ani se nemusí obtěžovat chodit druhý den do práce.

Nahrazen po stranickém referendu někým jiným a ještě bude muset zaplatit stranické pokladně všechny peníze, které za dobu mandátu inkasoval. A to i ty které dostal jako poslanecký plat z Bruselu a bude vyloučen ze strany. Nakonec nikdo ho nenutí, aby to dělal a pokud se rozhodne, musí být ustanovena takto přísná kontrola jeho činnosti. Zkušeností se změnou chování a postojů politiků po volbách máme už mnoho.

Myslím že pouze takto nastavená pravidla mohou ještě na poslední chvíli zachránit co se dá.
Nakonec máme to i názvu – Strana přímé demokracie.

Böhm, Praha 9

Sledujte PP

Redakce

Vážení čtenáři, chtěli bychom Vám všem poděkovat za finanční pomoc, kterou vyjadřujete podporu Pravému prostoru. Díky Vám tak můžeme stále nezávisle publikovat a pracovat na dalších vylepšeních. Níže uvedený graf představuje, kolika procenty nám Vaše příspěvky (dobrovolné předplatné) pomáhají na nutné měsíční náklady na provoz a zachování existence PP.

S úctou a pokorou děkujeme za jakýkoliv příspěvek, který nám společně pomůže PP dále rozvíjet. Můžete tak učinit platbou přes PayPal, poslat Bitcoiny na adresu: 35EWdJdRLGMzpydEDjuV7YRhNeCohkXhqH nebo příkazem na účet: 4221012329/0800
(Pro platby ze zahraničí: IBAN: CZ07 0800 0000 0042 2101 2329, BIC: GIBA CZ PX)

***** Příspěvky čtenářů za měsíc duben 2020: *****

ing. Jan Dvořák 400,- Kč, Jakub Malinovský 36,- Kč, Václav Červinka 200,- Kč, Hana Rohlíčková 200,- Kč, Vladislav Vydra 100,- Kč, František Šmíd 600,- Kč, Petr Andres 500,- Kč, Jaroslava Kováříková 100,- Kč

Celkem za měsíc: 2 136,00 Kč
Vybráno 6.10%
Chci vlastní ikonu u diskuzních příspěvku. Jak na to?
Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Jak přidat ikonu Pravého Prostoru na plochu mobilu či tabletu? Návod ZDE.

Po blokaci Pravého prostoru můžete sledovat novou stránku PP na facebooku.
Sledujte PP
(Visited 1 843 times, 1 visits today)
Sdílejte článek:
Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (15 votes, average: 4,33 out of 5)
58 komentářů

Vložit komentář

:bye:
:good:
:negative:
:scratch:
:wacko:
:yahoo:
B-)
:heart:
:rose:
:-)
:whistle:
:yes:
:cry:
:mail:
:-(
:unsure:
;-)

Proč potřebuje Pravý prostor Vaši podporu? Více informací ZDE
Hello. Add your message here.