spdokamura

Otevřený dopis člena SPD: Strana byla lidem unesena

Sdílejte článek:

MARTIN BÖHM

Jsem členem SPD ev.č.1632. Situace kolem kádrů strany kteří jsou vyzdvihováni pro čl. základnu netransparentními postupy na čelná místa kandidátek vytvořila stav, kdy já, ty které znám ve straně a i ostatní voliči kteří do teď SPD volili a chtěli volit i dále odmítají volit neznámé lidi a voleb se ani nezúčastní. Jenom se dohaduji, ale na základě toho co vidím a znalosti procesů řízení tuším že strana již byla lidem unesena.

Je darmo mluvit o kampani proti SPD z různých zdrojů, lidé nejsou hloupí a sami si udělají obraz. V každém případě situace je jaká je. A je jedno jestli to byl záměr ze samotného vedení či je to vyvoláno vnějším tlakem.

Možná by byl způsob jak toto ještě do voleb zvrátit. Nechte klidně na kandidátkách ty podivné lidi pokud si myslíte že jsou ti praví.

Učiňte však veřejný slib vůči členům a veřejnosti, že pokud ten který vyslanec SPD do Bruselu bude třeba jen jedinkrát hlasovat či se jinak zúčastňovat tvorby zákonů či jiných aktivit proti duchu strany a proti naší zemi, národu, bude li obhajovat jakousi neuskutečnitelnou reformu či nevystoupení z NATO a EU co nejrychleji, různé chorobné vize přijímání přivandrovalců ze světa či agendy LGTB apod. bude automatickým procesem zbaven mandátu, tzn. ani se nemusí obtěžovat chodit druhý den do práce.

Nahrazen po stranickém referendu někým jiným a ještě bude muset zaplatit stranické pokladně všechny peníze, které za dobu mandátu inkasoval. A to i ty které dostal jako poslanecký plat z Bruselu a bude vyloučen ze strany. Nakonec nikdo ho nenutí, aby to dělal a pokud se rozhodne, musí být ustanovena takto přísná kontrola jeho činnosti. Zkušeností se změnou chování a postojů politiků po volbách máme už mnoho.

Myslím že pouze takto nastavená pravidla mohou ještě na poslední chvíli zachránit co se dá.
Nakonec máme to i názvu – Strana přímé demokracie.

Böhm, Praha 9

Sledujte PP

Redakce

Vážení čtenáři, chtěli bychom Vám všem poděkovat za finanční pomoc, kterou vyjadřujete podporu Pravému prostoru. Díky Vám tak můžeme stále nezávisle publikovat a pracovat na dalších vylepšeních. Níže uvedený graf představuje, kolika procenty nám Vaše příspěvky (dobrovolné předplatné) pomáhají na nutné měsíční náklady na provoz a zachování existence PP.

S úctou a pokorou děkujeme za jakýkoliv příspěvek, který nám společně pomůže PP dále rozvíjet. Můžete tak učinit platbou přes PayPal, poslat Bitcoin na adresu: 3HPkQ31E6U9Y9HhVSc1f2DXMkbmWq1ttJ5 nebo příkazem na účet: 4221012329/0800
(Pro platby ze zahraničí: IBAN: CZ07 0800 0000 0042 2101 2329, BIC: GIBA CZ PX), QR platby

Pokud chcete podpořit PP a nechcete, abychom mezi dárci zveřejnili vaše jméno, stačí do zprávy pro příjemce uvést: Anonym.

***** Příspěvky čtenářů za měsíc duben 2021: *****

ing. Jan Dvořák 500,- Kč, Jan Nedvěd 500,- Kč, Petr Andres 500,- Kč, Jakub Malinovský 77,- Kč, Miloš Kraus 400,- Kč, Dagmar Bowyer 200,- Kč, Rudolf Roedling 500,- Kč, Peter Keklak 100,- Kč, Mirko Hampl 168,- Kč, Karel Klouček 500,- Kč, Milena Práglová 500,- Kč, Mgr. Luděk Tesarčík 200,- Kč, Iva Majerčíková 200,- Kč, Jaroslav Rout 200,- Kč, Anonym 222,- Kč, Roman Dubravský 500,- Kč, Jan Procházka 500,- Kč, Ilja Baudyš 500,- Kč, Dagmar Karlíková 200,- Kč, Miroslav Hlousek 111,- Kč, Bc. Romana Kopecká 500,- Kč, Miloslav Konopiský 100,- Kč, Martin Vojtíšek 200,- Kč, Pavel Janeček 500,- Kč, Jiří Obermaier 200,- Kč, Martin Vavrinka 50,- Kč, David Bezděk 250,- Kč, MUDr. Iva Niemcová 100,- Kč, Marek Janičko 250,- Kč, Yvona Škurková 200,- Kč, Jiří Dobruský 200,- Kč, Jiří Sika 250,- Kč, Zuzana Karlová 300,- Kč, Karel Kubela 50,- Kč, Jiří Ovčáček 100,- Kč, Martin Vacek 250,- Kč, Jan Petr 300,- Kč, Václav Tykvart 100,- Kč, Ladislav Oudes 200,- Kč

Celkem za měsíc: 10 678,00 Kč
Vybráno 30.50%
Chci vlastní ikonu u diskuzních příspěvku. Jak na to?

Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.

Podle českých zákonů jsme povinni na žádost orgánů činných v trestním řízení poskytnout veškeré informace o vás shromážděné systémem (IP adresa, pošta, vaše příspěvky atd.). ) Žádáme vás, abyste do diskuze na naší stránce nedávali komentáře, které by mohly naplnit skutkovou podstatu některých trestných činů zmíněných v trestním právu. Zejména nezveřejňujte příspěvky rasistické, podněcující násilí nebo nenávist na základě pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického nebo jiného smýšlení, národnostního nebo společenského původu, národnosti nebo etnické skupiny atd. Zjistěte více o povinnostech diskutéra v pravidlech našeho portálu, které je povinen prostudovat každý diskutér. Zveřejněním diskusního příspěvku potvrzujete, že jste studovali, pochopili pravidla a berete za svůj příspěvek plnou zodpovědnost.

Jak přidat ikonu Pravého Prostoru na plochu mobilu či tabletu? Návod ZDE.
Sledujte PP
(Visited 1 925 times, 1 visits today)
Sdílejte článek:
Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (15 votes, average: 4,33 out of 5)
politicon.cz
58 komentářů
Proč potřebuje Pravý prostor Vaši podporu? Více informací ZDE
Hello. Add your message here.