obr2B
17.5.2017
Kategorie: Kultura a tipy

Praktická sklenice masa vždy po ruce

Sdílejte článek:

Určitě to znáte i vy. Přijdete večer utahaní z práce a přemýšlíte co vařit. Lednice prázdná, maso zmražené v mrazáku, doma pouze chléb, kyselé okurky a cibule. Co se z těchto ingrediencí dá ukuchtit?

V podstatě z těchto tří věcí toho moc uvařit nejde, ale jen do té doby, než si nepořídíte do lednice sklenici Domácí vepřovky.

V čem je tato sklenice tolik zázračná?

Především v tom, že obsahuje velké kusy vepřového masa z těch nejlepších částí prasat jako Krkovička, Plec, Kotleta a maso je naložené pouze ve vlastní šťávě a konzervované bez umělých přísad, pouze solí a kmínem.

A také v tom, že jde o český výrobek, který připravují poctiví čeští výrobci. Více se o nás můžete dozvědět na našem webu www.domaci-veprovka.cz.

Další zázraky se dějí po jejím otevření. Lednice může být prázdná, ale s touto sklenicí vlastně prázdná nikdy nebude. Jak je to možné?

Začínali jsme chlebem, cibulí a kyselou okurkou. Zdálo se to málo, ale když přidáte obsah této sklenice, tak vznikne chutná delikatesa, po které se budete oblizovat za ušima. Vhodné řešení studené kuchyně.

V případě, že si chcete uvařit něco teplého, tak opět přijde na pomoc obsah sklenice. Hodí se do různých druhů rizota, ale také k přípravě omáček nebo oblíbeného českého knedlo-vepřo-zelo.

obr2A

Maso ve sklenici je tepelně upravené, takže pokud zvolíte studenou kuchyni, nemusíte jej dusit, smažit, vařit. Pouze naložíte na chleba a můžete se pustit do jídla.

Že jde o kvalitní výrobek je jasné již z titulu český výrobek. Vyrábí se přímo na statku v Pochvalově z vlastního chovu prasat. Do výroby je vložený kus české tradice, domácího hospodářství a umění vyrobit pravou českou delikatesu oblíbenou snad ve všech domácnostech a na tradičních českých zabijačkách.

Kvalitní české maso z domácího chovu tak nezůstane pouze na vesnicích, ale dostane se i do měst.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Redakce

Vážení čtenáři, chtěli bychom Vám všem poděkovat za finanční pomoc, kterou vyjadřujete podporu Pravému prostoru. Díky Vám tak můžeme stále nezávisle publikovat a pracovat na dalších vylepšeních našeho webu.

S úctou a pokorou děkujeme za jakýkoliv příspěvek (nákup dobrovolného předplatného), který nám společně pomůže Pravý prostor dále rozvíjet. Můžete tak učinit platbou přes PayPal nebo příkazem na účet: 4221012329/0800
(Pro platby ze zahraničí: IBAN: CZ07 0800 0000 0042 2101 2329, BIC: GIBA CZ PX)

***** Příspěvky čtenářů za měsíc září 2017: *****

Zdeněk Rychlý 200,- Kč, Jakub Malinovský 50,14 Kč, Jan Procházka 500,- Kč, Katarina Peková 500,- Kč, Anonymní dárce 30 000,-, Josef Lasek 500,- Kč, Monika Dobruská 100,- Kč, Zdeňka Jindrová 100,- Kč, David Bezdek 150,- Kč, Václav Tykvart 200,- Kč

***** Celkem za měsíc: 32 300,14 Kč *****

Děkujeme!


§§§ Důležité upozornění: Diskuse pod články na Pravém prostoru reflektuje ústavní právo na svobodu slova a není v zásadě moderována. Každý diskutující tak nese osobní zodpovědnost za jím zveřejněné názory, které jsou někdy i v přímém rozporu s názory redakce, případně když nejsou relevantní se zněním zákona.§§§
Redakce
Sledujte PP
Sdílejte článek:
Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (5 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
loading...

Proč potřebuje Pravý prostor Vaši podporu? Více informací ZDE
Hello. Add your message here.